Caută după:

Chestionare Categoria E

Pentru a incepe un chestionar auto apasa pe butonul de mai jos.

Start →

Chestionare auto categoria E (E, BE, C1E, CE, D1E, DE ):

Chestionare auto categoria E explicate si actulizate 2021! Pregatirea teoretica pentru examenul auto drpciv categoria E. Cel mai bun site de chestionare auto categoria E!

Rezolvati cat mai multe chestionare categoria E pentru a va creste sansele promovarii examenului teoretic.

Pentru a promova examenul auto este necesar sa parcurgeti mediul de invatare al indicatoarelor si legislatie auto. Formatul si intrebarile sunt cele oficiale DRPCIV.

Permisul de conducere Categoria E

Permisul de conducere Categorie BE

Este destinat pentru ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg, iar masa totala maxima autorizata a intregului ansamblu depaseste 3.500 kg

Permisul de conducere Categorie DE

Este destinat pentru ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg. Posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria CE are dreptul sa conduca si vehicule din categoria Tr.

Permisul de conducere Categorie DE

Este destinat pentru ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria D si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg. Remorca nu trebuie sa fie destinata transportului de persoane. Posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoria DE are dreptul sa conduca si vehicule din categoria Tb - troleibuz.

Permisul de conducere Categorie C1E

Este destinat pentru ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din subcategoria C1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg, cu conditia ca masa totala maxima autorizata a ansamblului sa nu depaseasca 12.000 kg, iar masa totala maxima autorizata a remorcii sa nu depaseasca masa proprie a autovehiculului tragator.

Permisul de conducere Categorie D1E

Este destinat pentru ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din subcategoria D1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg, cu conditia ca masa totala maxima autorizata a ansamblului sa nu depaseasca 12.000 kg, iar masa totala maxima autorizata a remorcii sa nu depaseasca masa proprie a autovehiculului tragator. Remorca nu trebuie sa fie destinata transportului de persoane.

Vrei sa iei sala din prima?

Urmeaza acesti pasi, si iti garantam ca vei lua lasa din prima fara emotii!

Indicatoare rutiere

Descopera si invata semnificatia fiecarui indicator rutier pe care il poti intalni.

Legislatia auto

Pentru a putea promova examentul teoretic trebuie sa te familiarizezi cu Codul Rutier

Mediu de invatare

Parcurge toate intrebarile de la examenul auto, insa fara cronometru, astfel incat sa poti intelege si invata intrebarile si raspunsurile corecte.

Chestionare Auto DRPCIV

Antreneaza-te pentru examenul teoretic cu ajutorul acestor chestionare auto actualizate DRPCIV!

Chestionare Auto DRPCIV

Genereaza acum un Chestionar Auto

Incepe chair acum un chestionar auto cu intrebari alese in mod aleatoriu.